Grondverzet Vilsteren

Over ons

Historie
In 1981 is Grondverzet Vilsteren B.V. opgericht door Jan en Joop Veltmaat. Het bedrijf is voornamelijk begonnen in het grootgrondverzet t.b.v. de leidingbouw en machineverhuur.

In de loop der jaren heeft het bedrijf zich verder ontwikkelt in de leidingbouw en zijn werkzaamheden uitgebreid naar de weg- en waterbouw, natuurbouw en het bouwrijp maken van industriegrond of grond voor de woningbouw. In 1994 zijn de huidige directeuren Tom en Roy Veltmaat toegetreden tot de directie. Sinds juni 2007 zijn Jan en Joop Veltmaat met pensioen gegaan en is het bedrijf geheel in handen van Tom en Roy Veltmaat.

In 2010 heeft Grondverzet Vilsteren B.V. het kantoorgebouw in een modern jasje gestoken, waardoor we ook qua vestiging klaar zijn voor de toekomst.

Het bedrijf
Grondverzet Vilsteren B.V. beschikt over een modern en uitgebreid machinepark en ervaren en deskundig personeel, zodat wij onze klanten een totaalpakket van diensten en producten aan kunnen bieden. Wij richten ons dan ook op het creëren van een goede en veilige werkomgeving, zodat de prestaties die Grondverzet Vilsteren B.V. levert optimaal zijn. Onze projecten bevinden zich voornamelijk in Nederland. 

Ons motto is dan ook dat stilstand achteruitgang betekent en Grondverzet Vilsteren B.V. streeft daarom naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Certificering
Grondverzet Vilsteren B.V. heeft ongeveer 30 personen in dienst. Al onze medewerkers zijn in het bezit van VCA-Basis of VCA-Vol diploma. Niet alleen onze medewerkers beschikken over het veiligheidscertificaat. Grondverzet Vilsteren B.V. is in bezit van het VCA** en ISO 9001 certificaat op het gebied van het uitvoeren van grondwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Tevens zijn wij in het bezit van het ISO 14001 milieucertificaat. 

We zijn actief in: